| Kostya | Дата: Неділя, 08.01.2012, 23:10 | Повідомлення # 1 |
 Подполковник
Група: Модераторы
Нагороди: 2
Репутація: 2
Статус: Offline
| Біографія Ранні роки життя
Вілл Сміт народився в Філадельфії, штат Пенсильванія, був другим з чотирьох дітей в сім'ї. Батько, Віллард Крістофер Сміт старший працював спеціалістом по холодильному устаткуванню, мав власне мале підприємство; матір Каролін (Брайт) була шкільним адміністратором. За власним визнанням Вілла, сім'я належала до середнього класу і діти мали можливості для навчання і безпечного дитинства. Коли Віллу виповнилося 13 років, його батьки розійшлися, в школі він вчився посередньо, але завдяки приємній зовнішності та почуттю гумору зажив поваги вчителів та шкільних товаришів. Саме в школі він вперше отримав прізвисько Принц, яке зберіг на довгий час і використовував пізніше в своїй акторській діяльності у зміненому вигляді — Свіжий Принц.
Ще в підлітковому віці Вілл цікавився музикою, зокрема репом. Разом зі своїм другом Джефом Таунзом (Ді-Джей Джеззі Джефф) та пізніше з Клеренсом Холмсом вони створили власний гурт Ді-Джей Джеззі Джефф & Свіжий Принц (англ. DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince). Гурт користувався неабиякою популярністю серед підлітків, виконував гумористичні скетчі в стилі реп і у 1988 році навіть виграв приз Ґреммі. Вілл Сміт був настільки успішним в гурті, що по закінченні школи навіть відмовився від стипендії в коледжі. Популярність Сміта серед молоді привернула увагу продюсерів з телекомпанії Ен-Бі-Сі і у 1990 р. йому запропонували контракт у ситкомі «Свіжий Принц із Бел-Ейр» (англ. The Fresh Prince of Bel-Air)
[b]Додано[/b] (08.01.2012, 19:37) --------------------------------------------- Акторська діяльність
У сіткомі «Свіжий Принц із Бел-Ейр» Вілл Сміт грав роль підлітка схожого на самого себе під своїм сценічним ім'ям — Свіжий Принц. Телесеріал, в великій мірі завдяки комічному таланту Сміта, користувався великою популярністю американської аудиторії і вважається початком його акторської кар'єри. Коли сітком закрили у 1996 р. Вілл Сміт продовжив співати реп вже як сольний виконавець. Завдяки популярності в попередньому телесеріалі, в тому ж році його запросили на роль у фільмі «День незалежності» (англ. Independence Day), де він зіграв драматичну роль пілота винищувача у боротьбі проти інопланетних інтервентів. Ця стрічка стала блокбастером і закріпила за ним репутацію не тільки як комічного, але як і драматичного актора. Наступною відомою роллю стала роль Агента Джей у комічному фільмі «Люди у чорному» (англ. Men in Black). Цей фільм став одним з найпопулярніших у США і у всьому світі; Вілл Сміт зіграв також у сіквелі цього фільму, а також у декількох інших дуже популярних фільмах, таких як «Ворог держави», «Дикий, дикий Захід», «Я робот», «Я легенда».
Найбільшого визнання Вілл Сміт отримав за роль Мухамеда Алі у фільмі «Алі» (2001). За роль у цьому фільмі він був номінований на Оскара, але не отримав підтримку журі. Іншою роллю, яка заслужила йому номінацію була роль Кріса Ґарднера у фільмі «У гонитві за щастям», але він знову не отримав нагороду. Завдяки цим ролям та участі у відомих блокбастерах він набув слави зірки міжнародного масштабу і є одним з високооплачуваних акторів Голлівуду.Додано (08.01.2012, 23:08) --------------------------------------------- Приватне життя
Вілл Сміт одружився перший раз у 1992 р. на акторці Шері Зампіно. У 1992 р. у них народився син Віллард Крістофер ІІІ, більше відомий як Трей. Через три роки шлюб розпався, але вже у 1998 р. він одружився з актрисою Джада Пінкетт, з якою у них народився син Джейден Крістофер Сайр та дочка Віллоу Камілл Рейн. У декількох фільмах Вілл з'являвся разом зі своїми дітьми, зокрема з Треєм та Джейденом. За рейтингом журнала «Форчун», Вілл Сміт є одним з 40 багатіших молодих людей Америки. Сім'я мешкає у приватному маєтку у Флориді, а також Лос-Анжелесі та Філадельфії. Додано (08.01.2012, 23:10) --------------------------------------------- 1992: День у місті ангелів / Where the Day Takes You 1993: Шість ступенів відчуження / Six Degrees of Separation 1993: Зроблено в Америці / Made In America 1995: Погані хлопці / Bad Boys 1996: День незалежності / Independence Day 1997: Люди в чорному / Men in Black 1998: Ворог держави / Enemy of the State 1999: Дикий, дикий Вест / Wild Wild West 2000: Легенда Багера Ванса / Legend of Bagger Vance, The 2001: Алі / Ali 2002: Люди в чорному 2 / Men in Black — 2 2003: Погані хлопці 2 / Bad Boys II 2004: Я, робот / I, Robot 2004: Підводна братва (мультфільм) / Shark Tale (озвучування) 2005: Правила знімання: Метод Хітча / Hitch 2006: У гонитві за щастям / The pursuit of Happyness 2007: Я — легенда / I am Legend 2008: Хенкок / Hancock 2008: Сім душ / Seven Pounds 2011: Люди у чорному 3 в 3D / "Men in Black III " 2012: "Old Boy" 2013 : "Monster Hunter" 2013 : "Time Share "
Повідомлення відредагував Kostya - Неділя, 08.01.2012, 23:05 |
| |
|
|
| K@T | Дата: Субота, 21.01.2012, 01:00 | Повідомлення # 2 |
 Подполковник
Група: Модераторы
Нагороди: 8
Репутація: 5
| Хороший актор))Мені дуже сподобалась його роль у фільмі "В погоне за счастьем"!)))раджу подивитись!
|
| |
|
|
| 11klass | Дата: Понеділок, 06.02.2012, 11:42 | Повідомлення # 3 |
 Рядовой
Група: Пользователи
Нагороди: 0
Репутація: 0
| Я не знаю його:) мабуть прибулець:)
|